Kjoi

Grattis pärlan på 20 års dagen

!

Skall ner i stan till min optiker och fixa så jag är redo inför stockholm.
Kankse hitta något snyggt att ha på sig med. Mamma står utanför så får springa nu.

"But It's Better If You Do"

image33

Vandring

Igår tog jag och Anna och skippade friskis f
ör att ta en vandring ute i naturen istället.  
Vi fick se mycket vacker natur och lite wildlife.


storstädning och söndags studerande

Söndagar får mig att känna mig så där över abitiös. Och det kanske är bra med tanke på hur mycket skolarbeten och mög som behövs göras idag. Tur är det kankse att jag har huset för mig själv idag, så man kan springa runt med all tvät och damsugare hit och fönsterpust dit, utan att någon måste invända. Tänkte ta tid till mig att gå alla 20 meter hem till Zäta och tala lite med henne. Nu skall jag lägga över tvätt... wish me good luck


this is your captain speaking


    This is your captain speaking,
    due to a braceface emergency 
    we have to turn back to Sweden!

vart tog solen vägen?

Ännu en dunderbra dag i skolan. Onsdagar innebär massa skoltid och väldigt lite arbete, och nu sitter jag och väntar på att Naturkunskapen skall börja, för att den sen bara skall sluta. Och tyvärr kan man inte gå ner och sätta sig på gården och få lite sol, för naturligtvis skulle den kära värme vännen gå och gömma sig bakom ett par moln. Kallt är det med...

Insats Nr.2

Fredag Bahnhof.
Modevisning. Ängelholm.
Elins projektarbete.
21.00

Love friskis

image28Idag jag det träning igen. Tror att det blir ett medelpass, vi är inte riktigt redo för intensiven än.
Vi har beslutat att skippa danspassen ett tag framöver för omväxlingens skull.
Det kankse inte är lika lätt som dansen, eftersom vi kan alla stegen, men en sak ä säker, magmusklerna tränar man varige gång man är på Friskis, av allt skratt.

Om ryktet stämmer kommer jag och Anna snart få utökat sällskap, en viss "jag hatar att träna" skall ge Friskis ett försök. Det skall bli väldigt intressant måste jag säga. Men all lycka till!










grattis

Idag fyller en väldigt speciell person år. Grattis Kristian på 20 års dagen :)



Känns som sommar

Jag och Julia tog turen ner om Borstahusen när vi skulle köra till skolan imorse. Det var ju bara så underbart väder. Vi till och med var tvungna att fota lite, och när vi kommer runt hörnet vid granet ser vi det, CIRKUS! Kan det bli mer sommar? Man ville bara ta av sig och springa ut i havet. Synd bara att man vet att det är typ  1 grad i vattnet! Men nu känns det iallafall som att det är på gång, kommer vi få en riktig sommar i år?


Motion City Soundtrack <3

image25


RSS 2.0