Vad är det för en dag?

Jo det är Anna´s födelsadag! Grattis hjärtat

Alla hjärtans dag

Anna skrev idag i sin blogg "En dag för alla älsklingar" och för mig finns det bara en person som jag skulle vilja spendera min alla hjärtans dag med, Julia Olsen. Så här i dessa romantiska och kärleksfulla dagar tänkar man mycket, inte bara på den men håller kär, utan även på dem som man älskar. En tanke som många gånger sökt sig igenom mina tankar är hur livet skulle vara utan dig. En syster som man verkligen kan göra allt och prata om allt med. Det är något speciellt med syskonkärlek, och det finns inget jag skulle byta mot dig Julia.

Jag vaknade ganska sent idag och gick upp för att se om Julia sov, och visst gjorde hon det (sjusovaren). Hon var så där sårbart vacker, för trots att hon faktiskt börjar bli ganska gammal och vuxen vet vi alla storasystrar att våra småsyskon alltid kommer vara små. Jag gick ner för att baka lite scones till frukost och sen tittade vi på lite Disney Channel och åt supergod frukost. Dagen fortsatte med en liten (ganska lång) Roadtrip. Det var något av det roligaste jag gjort på väldigt länge. Kvällen blev att åka ut i IH och kolla på när Falcons damer spelade mot Helsingborg.
Det blev en helt underbar dag tillsammans med den underbaraste person jag känner, Julia Olsen. jag älskar dig
Glöm inte att mobilen ligger där och är sexigimage17

God(?) morgon

Känns som jag är uppe alldeles för tidigt idag. Skolan är inte igång förren halv 11, men jag har en del att göra, så nu sitter jag här och kan knappt hålla ögonen öppna. Jag läser för tillfället en bok som heter Låtsts Kungen som är skriven av Torgny Karnstedt. Egentligen är det inte min typ av bok alls, men jag har verkligen fastnat för den. Ni vet när man hela tiden tänker, "vad händer sen då" och när man blundar ser man boken spelas ut framfön en som en film.
Tråkigt men sant så skall skolan förstöra det fina med boken, genom att tvinga oss skriva en super tråkig bok analys efter varige femtedel.
Bäst att man börjar innan det är dax att hoppa i jeansen.

RSS 2.0